Powerkites

Ron Groen

Lessen

Powerkites.nl verzorgt kitesurflessen, waarbij niet meer dan twee personen tegelijk les krijgen, dus waarbij de ‘leerlingen’ veel aandacht en aanwijzingen krijgen. Ook wanneer je totaal geen vlieger ervaring hebt, kun je terecht bij Powerkites.nl.

Bij Powerkites.nl kun je ook de benodigde uitrusting bestellen, of het nu een vlieger of een board is, een trapeze of bijvoorbeeld een set lijnen.

Wil je advies over kitesurfen of uitrusting, dan kun je natuurlijk altijd bellen of mailen naar Powerkites.nl

Kort gezegd, Powerkites.nl is hèt adres voor lessen, materiaal en advies op het gebied van kitesurfen. Bovendien is Powerkites.nl de enige in zijn soort in het oosten van het land! Powerkites.nl opereert vanuit Velp (Gelderland), vlakbij Arnhem.

Ter introductie kost de eerste les van 2 uur , per twee personen € 99,00. De vervolglessen kosten € 129,00 voor twee personen.

 

Kitesurfen

 

Kitesurf les wordt aan niet meer dan twee personen tegelijk gegeven. 1 sessie duur 2 uur. Op de les-dag wordt, afhankelijk van de windrichting en -sterkte, de spot gekozen die het meest geschikt is om die dag te gaan kitesurfen. Vanuit Velp / Arnhem ben je altijd in maximaal 1.5 uur op de plaats van bestemming.
Heb je totaal geen ervaring met vliegeren, dan is het aan te bevelen eerst les te nemen in het powerkiten en/of buggiën (zie verder op deze website)

Kitesurfen

Powerkiten

 

Met behulp van powerkites wordt je geleerd, hoe je een vlieger moet besturen. Je krijgt ruimschoots de tijd om te oefenen met vliegers van diverse formaten. Zo krijg je een goed idee van de kracht van vliegers, hoe het voelt.

powerkiten

BuggiënVoor buggiën heb je in principe dezelfde stuurtechniek nodig bij het keren als bij kitesurfen. Een prima ‘vooropleiding’dus voordat je daadwerkelijk met kitesurfen gaat beginnen. Bovendien een goed alternatief, voor wanneer het bijvoorbeeld te koud is om de kitesurfen, of voor wanneer de wind aflandig is, en kitesurfen daarom niet aan te bevelen is.

buggien

 

Google

Google
Web