Powerkites

Ron Groen

Shop

/// Mail ons voor de beste prijzen ///

Verkoop

Alle spullen die je nodig hebt om te kiten, kun je bij Powerkites.nl bestellen. Zoals pakken, schoenen, trapeze, windmeters en nog veel meer.

Het is ook mogelijk om vooraf te voelen hoe een vlieger vliegt of hoe een board vaart. Dus eerst testen, en dan pas kopen. Daarbij hoort natuurlijk een eerlijk advies.Prijzen van onze producten zijn op aanvraag.

 

 

Globekite

Gemakkelijke handling, een groot windbereik, automatische relaunch en super veilig zijn nog maar een paar van de vele features van deze Kite.


Kenmerken:
Bij de GK-Sonic 06 hebben we het over een zogenaamde wijdspan kite. Hierbij werd erop gelet, dat er een minimum aan toomlijnen wordt gebruikt. De frontlines eindigen aan het KPO systeem (Kite Power Optimizer). De backlines zijn direct aan het einde van de tip bevestigd. Hierdoor krijg je een directer kite gevoel.
Ook de bar is zo eenvoudig mogelijk gehouden. Hierbij zijn alle onnodige omwegen en verstelmogelijkheden weggelaten. Daardoor is de gewenningstijd voor de kite heel kort. De vliegeigenschappen komen eerder overeen met die van een C-kite, dan met die van een bowkite. Deze kite kenmerkt zich door een zeer goede lift, extreme hangtime, supereenvoudige re-launch en een snelle reactietijd.

Doelgroep
Het is een kite, die zowel voor beginners als voor profs geschikt is, een kite die alles van unhookedmoves tot kiteloops in het repertoire heeft.
De eerste indrukken:
Aan alle tubes is eerst een stuk dik dracon doek genaaid, voordat het spinnaker doek eraan werd gezet. Dit is typisch Globekite! De drukverdeling wordt daardoor optimaler. De trailing edge is dubbel. Alle dwarstubes zijn extreem dun en van voren compleet aan de fronttube genaaid. Dat maakt het profiel nog stijver. De beide buitenste dwars tubes hebben terugslag ventielen, alle ander niet. De fronttube heeft een inlaatventiel en twee uitlaat ventielen aan de uiteinden van de tips. De tips zijn aan alle stesszones met dracon versterkt. De toomlijnen zijn aan de fronttube gemonteerd en eindigen bij het KPO systeem. De backlines sluiten direct aan. Alles is erg clean en overzichtelijk.

Vliegeigenschappen:
Doordat de lijnen direct aansluiten aan de kite en doordat omwegen ontbreken bij de bar, heb je steeds een erg direct gevoel met de kite. De stuurbevelen worden zonder aarzeling direct doorgegeven. Het is wel zo, dat je eerst moet wennen aan het feit, dat je weinig druk op de bar hebt. De krachtverdeling tussen front en backlines is 80/20. Als je eenmaal het gevoel voor deze kite ontwikkelt hebt, wil je geen andere meer.
De tas:
De tas is erg ruim en heeft een rugzak functie. Als je wil, kun je de tas verlengen, zodat de kite ook met opgeblazen dwarstubes erin past.

Kleuren:
zwart-geel-grijs, zwart-rood-grijs, zwart-cyan-grijs, zwart-oranje-grijs, zwart-blauw-grijs
Wat krijg je geleverd;
Kite, tas, pomp, 53 cm bar met 25 m lijnen

 

Sonic vorm

Wind bereik

 

Underground

The new Underground 06 boards are now available. We have come up with some amazing new designs for the 2006 models.


152underground 142underground 132underground 128underground 122underground

 

Google

Google
Web